Naša avantura počinje već sa pripremom odabranih sirovina od čega zavisi ishod finalnog proizvoda. Pažljivo pristupamo mlevenju žitarica, zapravo kroz mlin se zrna fino lome kako bi u procesu ukomljavanja bila iskorišćenja sva njihova najbolja svojstva.
Ukomljavanje je automatizovan proces u kojem na različitim temperaturama pumpama vršimo cirkulaciju sladovine i bistrenje tečnosti.
Sledeća faza je kuvanje sladovine u kojoj sve stilove našeg piva kuvamo u jednakom vremenskom intervalu uz dodavanje odabranih vrsta hmelja za aromu, i za gorčinu. Ovo je veoma važno jer upravo to pivu daje note njegove prefinjenosti.
Nakon što se kuvanje završi tečnost je neophodno rashladiti pre nego što se istoči u fermentore i sjedini sa kvascem.
Fermentacija je proces gde pivo u fermentorima, u kontrolisanim uslovima i pod kontrolisanom temperaturom, u našoj pivari odležava 20 dana nakon čega je spremno za punjenje u ambalažu!