Upoznajte bolje

Naše pivo

Sastojci

Sastojci

U našem pivu su žitarice i hmelj sa svih krajeva sveta.

Voda

Voda

Voda uzimamo sa izvora Fruške Gore.

Tehnologija

Tehnologija

Naša oprema garantuje konstantan kvalitet.

Proizvodi

Proizvodi

Svi proizvodi prolaze kontrolu u svakoj fazi proizvodnje.

BeerCuz

UNTAPPD

Ponudu svih stalnih i sezonskih piva iz naše ponude, kao i piva napravljenih u kolaboraciji sa drugim pivarama možete pregledati i oceniti na zvaničnom untappd nalogu...

PREGLEDAJ
Untappd
Beercuz

OD NAS...

Spoj piva kao jednog od najstarijih i najčešće konzumiranih alkoholnih pića, prvog posle vode i čaja, i šaha, igre za koju ne postoje pouzdani podaci kada je nastao, bio je naš motiv za prvu seriju proizvoda koje ćemo plasirati iz naše pivare.

I svi oni dolaze sa svih krajeva sveta koristeći najbolje sastojke... Pešak, posle dugog hodanja po stazama Bavarske osvežiće se dobrim lagerom na Oktobarfestu! Laufer je večni tragač za pravim trofejima, ili je možda on samo lovac na dobru zabavu?! Njegovo visočanstvo Crni kralj voli dobar i snažan ukus crnog piva iz Britanskih luka a prefinjena Bela kraljica preferira lagane ukuse sa notama pomorandže i korijandera. A ukus za najsmelije... ukus najboljih žitarica i najboljeg hmelja pripada njemu, Skakaču, najsnažnijem i najvernijem čovekovom prijatelju.

ISTRAŽITE

Beercuz

ZA VAS

I nije to sve. Neprestano se igramo, neprestano istražujemo... kombinujemo i stvaramo ukuse iz ljubavi prema ovome magičnom piću a konzumentima na zadovoljstvo.

I upravo zato što od nas uvek možete da očekujete više odlučili smo da naše ukuse učinimo raspoloživim na jednom centralnom mestu, stanici gde avantura počinje... U našoj pivnici nudimo dobro pivo , lep ambijent i dobro druženje, a kada sat označi kraj radnog vremena mi vas čekamo i sutra!

POSETITE NAS